Portfolio Paauwe

2008

Villanella produceerde ook in 2008 de voorstellingen en installaties van Hanneke Paauwe. Hanneke heeft veel korte theatrale interventies op haar conto staan en Villanella bundelt deze in het Portfolio Paauwe. Deze kleinere creaties worden vaak gekoppeld aan een programma of ze dienen als sidekick bij een evenement. 

 

Sneeuwwitje en de 77 vergiften

Een performance van Villanella/Hanneke Paauwe voor iedereen vanaf 8 jaar

 

Vergeet de Efteling, vergeet de gebroeders Grimm, wis Walt, delete Disney…Sneeuwwitje neemt zélf het woord. En hoe! Bloedneuzen, geheime tuintjes, een gezicht van zout, ijzeren schoenen, wedstrijdjes in wreedheden, Miss Universe, wat wenst u nog meer?

Sneeuwwitje en de 77 vergiften is een performance voor maximaal 50 toeschouwers.

 

Concept, tekst, regie: Hanneke Paauwe

Spel: Greet Verstraete

Productie: Villanella/Hanneke Paauwe ism Vrijstaat O

 

 

Krankheit Frau

Een voorstelling van Hanneke Paauwe voor volwassenen 

 

Welkom in een wereld van wanen, verzinsels, leugens, halve waarheden, verlangens en obsessies. U ontmoet er vrouwen die geïsoleerd raakten, hun grip op de werkelijkheid verloren en eigen strategieën ontwikkelden om te overleven. De dames bieden u geen rode draad, wel intense indrukken, gevoelens, indringende beelden en teksten, zoals in uw dromen.

 

Krankheit Frau is een caleidoscopische voorstelling waarin tekst, beeld, beweging en film naast elkaar staan, elkaar beïnvloeden en tegenspreken. Vol contrasten, pijn, waanzin maar ook humor.

 

Tekst en regie: Hanneke Paauwe

Spel: Veerle Dobbelaere en Liesa Naert

Spel in film: Kirsten Pieters

Decor & kostuum: Sara Dykmans

Video: Raf Deckers

Techniek: Piet Van Deun

Dramaturgie: Jan Van Dyck

Productie: Villanella / Cinderella / kc nOna