Red Bull Space @ Studio Villanella

2010

 

Red Bull Space at Studio Villanella vond dit jaar plaats op 27, 28 en 29 augustus, 17, 18 en 19 september en 15, 16 en 17 oktober 2010. 

 

STUDIO THE RESURRECTION. 

27/28/29 AUGUSTUS

Als een feniks ontwaakt De Studio uit zijn as. Vrijdagavond 27 augustus is de plechtige opening van Red Bull Space at Studio Villanella. Tine Embrechts en Karlijn Sileghem presenteren een nostalgische gala-avond met korte stukjes podiumplezier van een hele reeks Studio-coryfeeën. Daarna is er het feest der deejayende acteurs, oftewel party in de grote zaal van De Studio.

De Villanova projecten van jonge kunstenaars vormen de rode draad doorheen het hele weekend. Zowel overdag als 's avonds kan je kijken naar de resultaten van hun werkproces in De Studio gedurende de maand augustus: dans, theater, performance, installaties.

Zaterdagnamiddag is het aan de kinderen met niet minder dan 4 originele projecten - voor elk wat wils. 's Avonds kunnen de volwassenen naar een topvoorstelling, of een nieuw lief zoeken tijdens 'datingshowvoorstelling' Crise Cardiaque. 's Nachts artistiek verantwoord clubben in Monroe at night; de tijdelijke zomerclub van Red Bull Space at Studio Villanella.

Zondagnamiddag Cultuurmarkt met gratis culturele hors d'oeuvres in De Studio. We presenteren u hapklare brokjes theater, performance en literatuur. 's Avonds sluiten we het eerste weekend af met een huiskamerconcert van een (surprise) internationale deejay. Eentje voor de nieuwsgierigen!

 

 

KISS AND TELL.

17/18/19 SEPTEMBER

Tijdens het derde weekend van september (17-19 september) huist Zuiderzinnen opnieuw in de stad. Onder het motto Kiss and Tell focust Red Bull Space @ Studio Villanella dan op literatuur en performance. 

Red Bull Space at Studio Villanella nodigt de hotshot uit voor een nachtje clubben mer AEROPLANE op zaterdagavond. Get off your seats for take off om 23u30. 

Op zondagavond om 19 uur sluiten we het tweede weekend van Red Bull Space at Studio Villanella af met Vivement Dimanche. Bent Van Looy van Das Pop zorgt voor een sferig muzikaal avontuur in een huiskamersetting. Geef je oren de kost! 

 

 

FUTUR  NOW.

15/16/17 OKTOBER

 Tijdens het laatste weekend (15-17 oktober) Future Now leggen we beeldende kunst onder het culturele vergrootglas.

POP UP ART SPACE is een parcours van 25 installaties en kunstenaars. 6000 vierkante meter beeldende kunst.

 De POP UP ART SPACE specials zijn:

* Grand opening op vrijdag (20 uur): vernissage met party

* Pascal Deweze op zaterdag (22 uur): frontman van Sukilove & vrienden brengt een uniek huiskamerconcert

* Rock Ahoy op zaterdag (22 uur): party met Katia Vlerick en haar eigenzinnige rockshow